Marináda ke grilování masa na jehle
Suroviny
1/4 lžíce oleje
2 lžíce citronové šťávy
1 malá cibule
2 stroužky česneku
1 lžička míchaných bylinek nadrobno nakrájených (bazalka, rozmarýn, estragon)
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek utřeme a všechny přísady promícháme. Maso dáme do marinády a necháme 12 hodin odležet. Maso průběžně obracíme. Před grilováním ho osušíme, na začátku potřeme olejem a ke konci marinádou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 155x
Hodnocení receptu:
4,00 (počet: 1)
4,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Marináda ke grilování masa na jehle
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!