Marináda ke grilování masa na jehle
Suroviny
1/4 lžíce oleje
2 lžíce citronové šťávy
1 malá cibule
2 stroužky česneku
1 lžička míchaných bylinek nadrobno nakrájených (bazalka, rozmarýn, estragon)

Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek utřeme a všechny přísady promícháme. Maso dáme do marinády a necháme 12 hodin odležet. Maso průběžně obracíme. Před grilováním ho osušíme, na začátku potřeme olejem a ke konci marinádou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,945x
Hodnocení receptu:
4.00 (počet: 1)
4.00
1
10

Komentáře receptu Marináda ke grilování masa na jehle
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!