Zázvorová marináda
Suroviny
1/4 hrnku sójové omáčky
1/4 hrnku cukru
1 lžička soli
1 lžička hořčice
1 stroužek česneku
1/2 lžičky drceného zázvoru

Postup
Česnek rozetřeme a vše smícháme dohromady.
Používáme k marinování kuřete, vepřových žebírek, kotlet, plátků a karbanátků. Maso polijeme a necháme v marinádě asi 2 hodiny. Maso také během grilování marinádou poléváme. Mletá masa potíráme během rožnění.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,222x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Zázvorová marináda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!