Svíčkové řezy s lečem

Suroviny

600 g hovězí svíčkové
červené víno
4 lžíce sádla
4 zelené papriky
3 zralá rajčata
50 g anglické slaniny
sůl
mlet pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Ze svíčkové okrájíme lojové části, odblaníme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na tenčí řezy, opepříme, polijeme olejem a vínem a složené na sobě dáme na chladné místo. Sádlo rozpustíme, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a pomalu dusíme. Rajčata očistíme, zbavíme jadérek, přidáme k paprice, vše osolíme a dusíme doměkka.

Odleželé řízky srovnáme na grilovací rošt, ještě trošku pokapeme vínem a po každé straně grilujeme 5 minut. Na mísu dáme lečo, dáme na ně hotové maso a polijeme rozpuštěnou slaninou. Jako přílohu podáváme brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,789x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svíčkové řezy s lečem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist