Filety z norského lososa

Suroviny

4 filety z norského lososa
150 g nastrouhaného ementálu
3 dcl mléka
1 žloutek
1 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce rajčatové pasty
1 rajče
2 stroužky česneku
1 lžíce strouhanky
pepř
sůl
olej
špetka bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Filety osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Mléko smícháme se žloutkem a moukou a důkladně prošleháme a na mírném plameni necháme za stálého míchání zhoustnout. Omáčku po 10ti minutách varu dochutíme 2 lžícemi rajčatové pasty, najemno nakrájeným rajčetem, prolisovaným česnekem a bazalkou. Osolíme, opepříme a celé zahustíme strouhankou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,728x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filety z norského lososa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist