Cizrnová polévka s vepřovým masem

Suroviny

300 g vepřové kýty
2 pórky
1 malá cuketa
600 g konzervovaných rajčat
1 lžíce rajčatového protlaku
1 l kuřecího vývaru
400 g konzervované cizrny
200 g špenátových listů
3 stroužky česneku
bobkový list
sůl
pepř
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájené maso, přidáme nakrájený pórek a cuketu a restujeme asi 3 minuty. Přidáme česnek a rajčata, protlak, vývar, cizrnu a bobkový list. Přivedeme k varu a necháme na mírném plameni vařit asi 5 minut.

Pokrájíme listy špenátu, přidáme je do polévky a 2 minuty vaříme. Polévku osolíme, opepříme. Vyndáme bobkový list a podáváme se strouhaným parmezánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,064x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cizrnová polévka s vepřovým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist