Moravský vrabec

Suroviny

350 g vepřové plece
300 g libového vepřového bůčku
2 cibule
4 stroužky česneku
10 g hladké mouky
kmín
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k masu. Osolíme, okmínujeme. Vše promícháme a dáme péct do trouby předehřáté na 250.C. Nejprve pečeme zprudka asi 15 minut a pak teplotu v troubě snížíme na 180.C. Podle potřeby podléváme a pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme a výpek zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme. Pak maso vrátíme zpět.
Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a červeným zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,714x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.08 (počet: 13) 7.08 13 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Moravský vrabec


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist