Vepřová kýta s kyselou smetanou
Suroviny
600 g vepřové kýty
1 dl kyselé smetany
3 lžíce másla
2 lžičky citrónové šťávy
sůl
Postup
Opláchnuté maso odblaníme, usušíme a nakrájíme na silnější řízky. Lehce naklepeme, polejeme trochou kyselé smetany a necháme v chladu odležet. Odleželé řízky dáme na grilovací rošt, pokapeme smetanou a obložíme kousky másla. Řízky po každé straně grilujeme 5 minut. Hotové řízky servírujeme pokapané citrónovou šťávou.
Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,993x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová kýta s kyselou smetanou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!