Vepřová kýta s kyselou smetanou
Suroviny
600 g vepřové kýty
1 dl kyselé smetany
3 lžíce másla
2 lžičky citrónové šťávy
sůl
Postup
Opláchnuté maso odblaníme, usušíme a nakrájíme na silnější řízky. Lehce naklepeme, polejeme trochou kyselé smetany a necháme v chladu odležet. Odleželé řízky dáme na grilovací rošt, pokapeme smetanou a obložíme kousky másla. Řízky po každé straně grilujeme 5 minut. Hotové řízky servírujeme pokapané citrónovou šťávou.
Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,131x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová kýta s kyselou smetanou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

