Vepřová kýta s kyselou smetanou

Suroviny

600 g vepřové kýty
1 dl kyselé smetany
3 lžíce másla
2 lžičky citrónové šťávy
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Opláchnuté maso odblaníme, usušíme a nakrájíme na silnější řízky. Lehce naklepeme, polejeme trochou kyselé smetany a necháme v chladu odležet. Odleželé řízky dáme na grilovací rošt, pokapeme smetanou a obložíme kousky másla. Řízky po každé straně grilujeme 5 minut. Hotové řízky servírujeme pokapané citrónovou šťávou.
Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,993x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová kýta s kyselou smetanou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist