Mnohoúčelová marináda
Suroviny
1/4 šálku oleje
1/4 šálku bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
1 lžička worcesterové omáčky
1 lžička rozdrceného česneku
čerstvě umletý černý pepř
Postup
Všechny suroviny smícháme.
Tato marináda je vhodná ke všem druhům masa, rybě i kuřeti. Maso se marinádou zalije a marinuje v lednici při občasném obracení. Hovězí je třeba marinovat min. 24 hodin, steaky 4 hodiny, rybu nebo kuře 2 hodiny. Touto omáčkou také maso během grilování poléváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,114x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Mnohoúčelová marináda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!