Pikantní kapr

Suroviny

kapr
dle chuti worcesterová omáčka
sůl
sádlo
římský kmín
zelený pepř
kari pasta
1 lžička limetkové šťávy
50 g čabajky
200 g Ramy
50 g ementálu

recept nemá fotografii

Postup

Čertvého kapra stahneme z kůže a naporcujeme. Osolíme, dle chuti přidáme koření a dáme do vymaštěného pekáčku. Zakapeme worcestrem a limetkou a dáme do vyhřáté trouby péct. Asi po 15ti minutách pečení přidáme na kolečka nakrájenou čabajku a pečeme dál. Těsně před upečením poklademe kapra plátky sýra a zalijeme smetanou. Až se sýr rozpustí, můžeme podávat. Nejlepší příloha je čerstvý chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,784x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní kapr


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist