Vařený masový pudink
Suroviny
500 g vařeného masa (hovězí, vepřové...)
100 g slaniny
2 vejce
3 lžíce vývaru
30 g cibule
30 g strouhanky
1/2 prášku do pečiva
sůl
špetka pepře
tuk a strouhanka na vymazání a vysypání formy

Postup
Maso a slaninu umeleme a smícháme s vývarem a žloutky, přidejte jemně nakrájenou cibuli, sůl a koření. Nakonec přidejte pevný sníh z bílků a strouhanku, ve které jste promíchali prášek do pečiva.
Formu na pudink vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Dáme ji do hrnce s vodou tak, aby voda dosahovala do tří čtvrtin formy. Vařte asi jednu hodinu.
Pudink vyklopíme a podávejte s dušenou zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,703x

Komentáře receptu Vařený masový pudink
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!