Zapékané filé s jablky a křenem

Suroviny

800 g rybího filé
200 g jablek
60 g Rama Culinesse
100 g křenu
1 lžíce bílého vinného octa
200 ml Rama Cremefine
1 lžička cukru
1 lžička soli

recept nemá fotografii

Postup

Rybu nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme a smícháme s octem. Necháme 15 minut odpočinout. Zapékací formu vymažeme Ramou, filé narovnáme vedle sebe do formy a potřeme zbytkem Ramy. Přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C.

Jablka a křen nastrouháme, osolíme, ochutíme cukrem a smícháme se smetanou. Zapékací formu odkryjeme, na filé rozdělíme připravenou směs a odkryté ještě 10 minut dopečeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,019x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékané filé s jablky a křenem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist