Zapékané filé s jablky a křenem
Suroviny
800 g rybího filé
200 g jablek
60 g Rama Culinesse
100 g křenu
1 lžíce bílého vinného octa
200 ml Rama Cremefine
1 lžička cukru
1 lžička soli

Postup
Rybu nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme a smícháme s octem. Necháme 15 minut odpočinout. Zapékací formu vymažeme Ramou, filé narovnáme vedle sebe do formy a potřeme zbytkem Ramy. Přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C.
Jablka a křen nastrouháme, osolíme, ochutíme cukrem a smícháme se smetanou. Zapékací formu odkryjeme, na filé rozdělíme připravenou směs a odkryté ještě 10 minut dopečeme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,230x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Zapékané filé s jablky a křenem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!