Plněné zapečené klobásy
Suroviny
250 g krájených žampiónů
1 malá cibule
4 rajčata
trocha másla
1 vejce
1 lžička kari
1/8 l šlehačky
100 g strouhaného ementálu
sůl a pepř
400 g klobás

Postup
Žampiony necháme okapat, cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Rajčata nakrájíme na plátky, pekáč vymažeme máslem.
Vejce rozmícháme s kari, smetanou a 50 g sýra. Smícháme s cibulí, osolíme a opepříme, vmícháme žampióny.
Klobásy rozřízneme po délce, položíme do pekáče a naplníme. Obložíme plátky rajčat a posypeme 50 g sýra.
Necháme zapéct
PŘÍLOHA: okurky v hořčičném nálevu nebo sterilovaný celerový salát a světlý chléb nebo hlávkový salát
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3,309x

Komentáře receptu Plněné zapečené klobásy
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!