Telecí pivní guláš

Suroviny

600 g předního telecího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
3 lžíce sádla
2 lžičky kmínu
2 lžíce rajského protlaku
300 ml světlého piva
střídka ze 2 krajíců chleba
sůl
mletý černý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Telecí maso nakrájíme na kostky. Cibuli necháme zezlátnout na sádle, přidáme k ní telecí maso, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, přimícháme rajský protlak a podlijeme pivem. Pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme česnekem. Podle chuti dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,040x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí pivní guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist