Telecí pivní guláš
Suroviny
600 g předního telecího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
3 lžíce sádla
2 lžičky kmínu
2 lžíce rajského protlaku
300 ml světlého piva
střídka ze 2 krajíců chleba
sůl
mletý černý pepř

Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Telecí maso nakrájíme na kostky. Cibuli necháme zezlátnout na sádle, přidáme k ní telecí maso, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, přimícháme rajský protlak a podlijeme pivem. Pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme česnekem. Podle chuti dosolíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,336x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Telecí pivní guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!