Kachní prsa na černém pivě
Suroviny
4 kachní prsa bez kosti
sůl
špetka mletého divokého koření (směs)
3 lžíce hladké mouky
1 cibule
1 lžíce másla
1 lžíce oleje
1 lžička cukru
200 ml černého piva
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Kachní prsa osolíme, posypeme divokým kořením a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno. V pekáčku rozehřejeme máslo s olejem, přidáme cukr a cibuli. Za stálého míchání necháme pomalu zkaramelizovat. Potom do pekáčku piřdáme maso a opečeme je z obou stran. Podlijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C do měkka.
Podáváme s neředěným výpekem a jako přílohu podáváme bramborový knedlík.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 524x
Komentáře receptu Kachní prsa na černém pivě
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!