Kachní prsa na černém pivě
Suroviny
4 kachní prsa bez kosti
sůl
špetka mletého divokého koření (směs)
3 lžíce hladké mouky
1 cibule
1 lžíce másla
1 lžíce oleje
1 lžička cukru
200 ml černého piva
Postup
Kachní prsa osolíme, posypeme divokým kořením a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno. V pekáčku rozehřejeme máslo s olejem, přidáme cukr a cibuli. Za stálého míchání necháme pomalu zkaramelizovat. Potom do pekáčku piřdáme maso a opečeme je z obou stran. Podlijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C do měkka.
Podáváme s neředěným výpekem a jako přílohu podáváme bramborový knedlík.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,698x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kachní prsa na černém pivě
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

