Kapr po míšeňsku

Suroviny

4 porce kapra (asi 800 g)
200 g mrkve
200 g celeru
1 pórek
1 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce olivového oleje
1 bobkový list
drcený černý pepř
sůl
50 g másla
100 ml bílého vína

recept nemá fotografii

Postup

Kapra omyjeme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Mrkev a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Zeleninu osmahneme na oleji. Přidáme koření a lehce osolíme. Na zeleninu položíme kapra a poklademe je plátky másla. Podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Porce kapra na talířích obložíme dušenou zeleninou. Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,948x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr po míšeňsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist