Bylinková marináda
Suroviny
kůra z 1/2 pomeranče
1 snítka kopru
1 snítka bazalky
1 snítka petrželky
1 šalotka
100 ml olivového oleje
špetka červeného pepře
sůl

Postup
Pomerančovou kůru nastrouháme. Přidáme najemno nasekaný kopr, bazalku, petrželku a šalotku. Zalijeme olivovým olejem, ochutíme červeným pepřem a solí. Vše promícháme a necháme vychladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,730x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bylinková marináda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!