Zapečené krůtí řízky na víně

Suroviny

4 plátky krůtích prsou
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce hořčice
4 plátky rajčete
4 plátky eidamu
100 ml červeného vína
1 lžíce cukru
100 ml drůbežího vývaru
150 ml smetany ke šlehání
sůl
mletý černý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí plátky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany asi 3 minuty. Opečené řízky potřeme hořčicí, na každý dáme plátek rajčete a sýra. Přendáme do pekáčku a zapékáme při 200 °C asi 5 minut.

Mezitím do pánve s výpekem vmícháme víno a cukr a svaříme na polovinu. Pak přilijeme vývar a smetanu a vaříme do zhoustnutí. Podáváme s bramborami a dušenou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,699x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené krůtí řízky na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist