Zapečené krůtí řízky na víně

Suroviny

4 plátky krůtích prsou
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce hořčice
4 plátky rajčete
4 plátky eidamu
100 ml červeného vína
1 lžíce cukru
100 ml drůbežího vývaru
150 ml smetany ke šlehání
sůl
mletý černý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí plátky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany asi 3 minuty. Opečené řízky potřeme hořčicí, na každý dáme plátek rajčete a sýra. Přendáme do pekáčku a zapékáme při 200 °C asi 5 minut.

Mezitím do pánve s výpekem vmícháme víno a cukr a svaříme na polovinu. Pak přilijeme vývar a smetanu a vaříme do zhoustnutí. Podáváme s bramborami a dušenou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,510x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené krůtí řízky na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist