Vepřová játra marinovaná na grilu
Suroviny
500 g vepřových jater
100 ml červeného vína
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce worchesteru
dle chuti grilovací koření

Postup
Smícháme olej s vínem, worchesterem a grilovacím kořením. Do této marinády naložíme játra, která jsme nakrájeli na plátky. Necháme uležet alespoň 2 hodiny. Potom grilujeme.
Podávejte s bramborami nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,615x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Vepřová játra marinovaná na grilu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!