Hlávkový salát s jarní zeleninou a vejcem

Suroviny

1 hlávkový salát
2 kedlubny
4 uvařená vejce
1 svazek ředkviček
1 svazek jarní cibulky
80 g křenu
250 ml zakysané smetany
sůl
mletý bílý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Oloupaná vejce nakrájíme na kolečka, stejně jako očištěné ředkvičky, jarní cibulku a kedlubny. Hlávkový salát rozebereme a listy opláchneme. Křen nastrouháme, promícháme se zakysanou smetanou a dochutíme solí a bílým pepřem. Mísu vyložíme hlávkovým salátem, přidáme všechnu zeleninu a vejce. Přelijeme dresinkem a necháme vychladit.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,670x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlávkový salát s jarní zeleninou a vejcem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist