Hlávkový salát s jarní zeleninou a vejcem
Suroviny
1 hlávkový salát
2 kedlubny
4 uvařená vejce
1 svazek ředkviček
1 svazek jarní cibulky
80 g křenu
250 ml zakysané smetany
sůl
mletý bílý pepř

Postup
Oloupaná vejce nakrájíme na kolečka, stejně jako očištěné ředkvičky, jarní cibulku a kedlubny. Hlávkový salát rozebereme a listy opláchneme. Křen nastrouháme, promícháme se zakysanou smetanou a dochutíme solí a bílým pepřem. Mísu vyložíme hlávkovým salátem, přidáme všechnu zeleninu a vejce. Přelijeme dresinkem a necháme vychladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,907x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hlávkový salát s jarní zeleninou a vejcem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!