Salát z červené řepy
Suroviny
1 kg uvařené červené řepy
500 g bílé papriky
500 g hlávkového bílého zelí
500 g cibule (může být i méně)
50 g DEKA
125 ml octa
125 ml oleje
Postup
Uvařenou červenou řepu nastrouháme nahrubo, papriky, zelí a cibuli nakrájíme najemno. K surovinám přidáme DEKO, ocet a olej. Vše promícháme. Směs necháme odležet 24 hodin v chladu. Poté dáváme do sklenic, které už nezavařujeme - uchováváme v lednici.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,336x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Salát z červené řepy
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!