Žabí stehýnka
Suroviny
4 žabí stehýnka
1 šalotka
2 stroužky česneku
kousek másla
50 ml suchého bílého vína
zelená petrželka
sůl

Postup
Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět. Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Necháme zredukovat a vsypeme petrželku. Promícháme a servírujeme.
Pozn.: Celé by to nemělo trvat více jak deset minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,858x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 1)
8.00
1
10

Komentáře receptu Žabí stehýnka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!