Drůbeží játra na víně

Suroviny

500 g drůbežích jater
50 ml červeného vína
2 jablka
2 lžíce ztuženého tuku
1 lžíce mandlí
sůl
8 plátků veky
1 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme z nich silnější kolečka. Játra nakrájíme na plátky a opečeme na tuku společně s jablky. Zalijeme vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme.
Mandle spaříme, sloupeme, opražíme na pánvi a nasekáme. Na talíři játra mandlemi posypeme.
Podáváme s opečenou vekou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,182x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 2) 7.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist