Drůbeží játra na víně
Suroviny
500 g drůbežích jater
50 ml červeného vína
2 jablka
2 lžíce ztuženého tuku
1 lžíce mandlí
sůl
8 plátků veky
1 lžíce másla

Postup
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme z nich silnější kolečka. Játra nakrájíme na plátky a opečeme na tuku společně s jablky. Zalijeme vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme.
Mandle spaříme, sloupeme, opražíme na pánvi a nasekáme. Na talíři játra mandlemi posypeme.
Podáváme s opečenou vekou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,236x
Hodnocení receptu:
7.00 (počet: 2)
7.00
2
10

Komentáře receptu Drůbeží játra na víně
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!