Grilovaný kozí sýr s lilkovým sugem

Suroviny

1 lilek
sůl
3 lžíce olivového oleje
snítka rozmarýnu
1 lžička citrónové šťávy
kari
mletý černý pepř
6 cherry rajčat
3 lžíce kečupu
4 kozí sýry (v dřevěné krabičce)

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve připravíme lilkové sugo: Lilek nakrájíme na kostky, osolíme a necháme asi 25 minut "vypotit". Kuchyňskou papírovou utěrkou je potom lehce osušíme. V pánvi zahřejeme olej a lilek na něm dobře osmahneme ze všech stran. Rozmarýn usekáme najemno a přidáme k lilku. Krátce podusíme, osolíme a ochutíme trochou citrónové šťávy, kari a pepře. Podušený lilek přendáme do misky a necháme zchladnout.

Rajčata rozkrojíme na půlky a krátce orestujeme na pánvi. Lilek, rajčata a kečup smícháme a ještě dochutíme. Sýry vybalíme z folie a vrátíme je zpět do dřevěné krabičky. I s krabičkami je dáme na rošt grilu a opékáme nad žhavými uhlíky asi 10 minut. Přendáme je na talíř i s mírně ohořelou krabičkou a doplníme lilkovým sugem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,707x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný kozí sýr s lilkovým sugem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist