Grilované hrušky a jablka
Suroviny
4 hrušky
4 jablka
100 g rybízové marmelády
1 lžíce slivovice
1/2 lžíce loupaných pistácií
máta na ozdobu

Postup
Z ovoce odřízneme vršky i se stopkou. Ze zbylých částí nožem vykrojíme jádřince a opatrně vydlabeme část dužiny. Rybízovou marmeládu promícháme se slivovicí a ovoce jí naplníme. Spodní díly ovoce zakryjeme odkrojenými vršky a grilujeme při mírné teplotě asi 15 minut.
Pistácie nahrubo nasekáme. Grilované ovoce posypeme pistáciemi, ozdobíme mátou a můžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,083x

Komentáře receptu Grilované hrušky a jablka
Milda: | Sunday, November 3, 2013 |
Super,dělal jsem to k jelenímu steaku ale bez pistácií, už by se to tam moc bilo, jinak ale doporučuji.. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!