Bůček pečený na šalvěji I.

Suroviny

2 paličky česneku (rozdělené na stroužky)
2 kg bůčku s kostí (kůži nařežeme)
60 ml olivového oleje
2 lžíce hrubé mořské soli
1 svazek šalvěje

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 160 °C. Neoloupané stroužky česneku dáme na dno pekáčku. Bůček pomažeme olivovým olejem a vetřete do něj sůl. Položíme ho do pekáčku kůží dolů a pečeme tři hodiny.

Zvyšíme teplotu na 180 °C, bůček obrátíme, přidáme šalvěj a dalších 30 – 45 minut pečeme, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,289x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bůček pečený na šalvěji I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist