Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou

Suroviny

TĚSTO:
170 g hladké mouky
50 g moučkového cukru
150 g změklého másla
trocha mléka
tuk na formičky

NÁPLŇ:
300 g čerstvé loupané rebarbory
200 g krupicového cukru
4 bílky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Všechny přísady na těsto zpracujeme, pak ho rozválíme na vále na tenčí plát a z něj vykrájíme kolečka, která dáme do kulatých a vymazaných formiček. Korpusy předpečeme 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C, potom teplotu snížíme na 170 °C a korpusy naplníme pokrájenou rebarborou a pevným sněhem z bílků, cukru a soli. Koláčky necháme dopéct, dokud sníh nezezlátne.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,131x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist