Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou
Suroviny
TĚSTO:
170 g hladké mouky
50 g moučkového cukru
150 g změklého másla
trocha mléka
tuk na formičky
NÁPLŇ:
300 g čerstvé loupané rebarbory
200 g krupicového cukru
4 bílky
sůl
Postup
Všechny přísady na těsto zpracujeme, pak ho rozválíme na vále na tenčí plát a z něj vykrájíme kolečka, která dáme do kulatých a vymazaných formiček. Korpusy předpečeme 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C, potom teplotu snížíme na 170 °C a korpusy naplníme pokrájenou rebarborou a pevným sněhem z bílků, cukru a soli. Koláčky necháme dopéct, dokud sníh nezezlátne.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,319x
Komentáře receptu Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!