Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou
Suroviny
TĚSTO:
170 g hladké mouky
50 g moučkového cukru
150 g změklého másla
trocha mléka
tuk na formičky
NÁPLŇ:
300 g čerstvé loupané rebarbory
200 g krupicového cukru
4 bílky
sůl

Postup
Všechny přísady na těsto zpracujeme, pak ho rozválíme na vále na tenčí plát a z něj vykrájíme kolečka, která dáme do kulatých a vymazaných formiček. Korpusy předpečeme 15 minut v troubě vyhřáté na 190 °C, potom teplotu snížíme na 170 °C a korpusy naplníme pokrájenou rebarborou a pevným sněhem z bílků, cukru a soli. Koláčky necháme dopéct, dokud sníh nezezlátne.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,352x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Rebarborové koláčky s bílkovou pěnou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!