Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou

Suroviny

1,5 kg vepřové panenky
200 g žampionů
150 ml bílého vína
250 ml smetany
olej
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Panenku osolíme a opepříme, vložíme do pánve na rozpálený tuk a opečeme ze všech stran. Potom ji dáme na chvíli do horké trouby dopéct na 170 °C. Na výpeku z masa si orestujeme žampiony, piřlijeme trochu bílého vína a když se vypaří, přidáme smetanu. Necháme zredukovat, mícháme a osolíme, opepříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,453x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 2) 7.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist