Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou
Suroviny
1,5 kg vepřové panenky
200 g žampionů
150 ml bílého vína
250 ml smetany
olej
pepř
sůl
Postup
Panenku osolíme a opepříme, vložíme do pánve na rozpálený tuk a opečeme ze všech stran. Potom ji dáme na chvíli do horké trouby dopéct na 170 °C. Na výpeku z masa si orestujeme žampiony, piřlijeme trochu bílého vína a když se vypaří, přidáme smetanu. Necháme zredukovat, mícháme a osolíme, opepříme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,843x
Hodnocení receptu:
7.50 (počet: 2)
7.50
2
10
Komentáře receptu Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!