Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou
Suroviny
1,5 kg vepřové panenky
200 g žampionů
150 ml bílého vína
250 ml smetany
olej
pepř
sůl

Postup
Panenku osolíme a opepříme, vložíme do pánve na rozpálený tuk a opečeme ze všech stran. Potom ji dáme na chvíli do horké trouby dopéct na 170 °C. Na výpeku z masa si orestujeme žampiony, piřlijeme trochu bílého vína a když se vypaří, přidáme smetanu. Necháme zredukovat, mícháme a osolíme, opepříme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,888x
Hodnocení receptu:
7.50 (počet: 2)
7.50
2
10

Komentáře receptu Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!