Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou
Suroviny
1,5 kg vepřové panenky
200 g žampionů
150 ml bílého vína
250 ml smetany
olej
pepř
sůl
Postup
Panenku osolíme a opepříme, vložíme do pánve na rozpálený tuk a opečeme ze všech stran. Potom ji dáme na chvíli do horké trouby dopéct na 170 °C. Na výpeku z masa si orestujeme žampiony, piřlijeme trochu bílého vína a když se vypaří, přidáme smetanu. Necháme zredukovat, mícháme a osolíme, opepříme.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,958x
Hodnocení receptu:
7.50 (počet: 2)
7.50
2
10
7.50 (počet: 2)
7.50
2
10
Komentáře receptu Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

