Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou

Suroviny

1,5 kg vepřové panenky
200 g žampionů
150 ml bílého vína
250 ml smetany
olej
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Panenku osolíme a opepříme, vložíme do pánve na rozpálený tuk a opečeme ze všech stran. Potom ji dáme na chvíli do horké trouby dopéct na 170 °C. Na výpeku z masa si orestujeme žampiony, piřlijeme trochu bílého vína a když se vypaří, přidáme smetanu. Necháme zredukovat, mícháme a osolíme, opepříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,843x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 2) 7.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová panenka s žampionovo-smetanovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist