Hovězí kližka s kořenovou zeleninou a kaší z bílých fazolí

Suroviny

1 kg hovězí kližky
0,33 l černého piva
100 g hnědého cukru
1 bílá cibule
100 g slaniny
50 g másla
5 mrkví
500 g bílých fazolí
2 červené cibule
5 stroužků česneku
5 petrželí
sůl
pepř
ocet balsamico
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

HOVĚZÍ KLIŽKA: Do kastrolu vlijeme pivo a přidáme hnědý cukr. Směs zredukujeme vařením na třetinu z původního množství. Necháme zchladit. Naporcované maso opepříme, osolíme a dáme do sáčku se slaninou nakrájenou na kostičky. Zalijeme směsí z piva a hnědého cukru. Sáček zavakuujeme, dáme do vodní lázně na 75 °C a necháme vařit 36 hodin.

ZELENINA: Mrkev, petržel a česnek dáme do sáčku. Zakápneme olejem, přidáme sůl, zavakuujeme a necháme stejným způsobem vařit dvě hodiny ve vodní lázni při 85 °C.

KAŠE: Máslo rozpustíme v kastrolu. Dáme na kostičky nakrájenou bílou cibuli, orestujeme jí a zalijeme fazolemi, které jsme předem nechali přes noc namočené ve vodě. Uvaříme doměkka, osolíme a poté rozmixujeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,673x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí kližka s kořenovou zeleninou a kaší z bílých fazolí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist