Lilek s chilli a fetou
Suroviny
1 větší lilek
200 g sýra feta
3 chilli papričky
olivový olej
sůl

Postup
Omytý a osušený lilek nakrájíme podélně na tenké plátky, osolíme a necháme 20 minut "vypotit". Potom ho pokapeme olivovým olejem, dáme na rozpálený gril a z jedné strany opečeme dozlatova. Plátky obrátíme, posypeme rozdrobenou fetou, nasekanými chilli papričkami a dopečeme. Lilek už nesolíme, podáváme ho s plátkem tmavého chleba.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,854x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Lilek s chilli a fetou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!