Lilek s chilli a fetou
Suroviny
1 větší lilek
200 g sýra feta
3 chilli papričky
olivový olej
sůl

Postup
Omytý a osušený lilek nakrájíme podélně na tenké plátky, osolíme a necháme 20 minut "vypotit". Potom ho pokapeme olivovým olejem, dáme na rozpálený gril a z jedné strany opečeme dozlatova. Plátky obrátíme, posypeme rozdrobenou fetou, nasekanými chilli papričkami a dopečeme. Lilek už nesolíme, podáváme ho s plátkem tmavého chleba.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,659x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Lilek s chilli a fetou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!