Kapr s černým kořenem

Suroviny

800 g filetů z kapra
1 citron
olivový olej
1 stroužek česneku

PŘÍLOHA:
500 g černého kořene
100 ml bílého vína
100 ml rybího vývaru
1 kelímek smetany na šlehání
pažitka
sůl

RESTY:
600 g brambor vařených ve slupce
2 lžíce másla
strouhaný muškátový oříšek
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné filety z kapra potřeme olivovým olejem, pokapeme citronem a opečeme s česnekem po obou stranách grilu. Oloupaný černý kořen nakrájíme a necháme vydusit ve směsi vína a rybího vývaru, přidáme smetanu a svaříme. Černý kořen vyndáme a omáčku necháme lehce zhoustnout. Nakonec přidáme pažitku.

Brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme s muškátovým oříškem a solí, směs osmažíme na oleji.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,741x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr s černým kořenem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist