Kapr s černým kořenem

Suroviny

800 g filetů z kapra
1 citron
olivový olej
1 stroužek česneku

PŘÍLOHA:
500 g černého kořene
100 ml bílého vína
100 ml rybího vývaru
1 kelímek smetany na šlehání
pažitka
sůl

RESTY:
600 g brambor vařených ve slupce
2 lžíce másla
strouhaný muškátový oříšek
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné filety z kapra potřeme olivovým olejem, pokapeme citronem a opečeme s česnekem po obou stranách grilu. Oloupaný černý kořen nakrájíme a necháme vydusit ve směsi vína a rybího vývaru, přidáme smetanu a svaříme. Černý kořen vyndáme a omáčku necháme lehce zhoustnout. Nakonec přidáme pažitku.

Brambory oloupeme, nastrouháme a smícháme s muškátovým oříškem a solí, směs osmažíme na oleji.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 914x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr s černým kořenem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist