Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou

Suroviny

600 g kapřích filetů
sůl
pepř

OMÁČKA:
2 lžíce nasekané šalotky
200 ml bílého vína
1 lžíce hladké mouky
200 ml rybího vývaru
máslo
šafrán
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené filety z kapra osolíme, opepříme a zprudka ogrilujeme. Na másle orestujeme šalotku, zalijeme vínem a necháme tekutinu vyvařit. Směs zaprášíme hladkou moukou a přidáme rybí vývar se šafránem. Nakonec vše zahustíme máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,425x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist