Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou
Suroviny
600 g kapřích filetů
sůl
pepř
OMÁČKA:
2 lžíce nasekané šalotky
200 ml bílého vína
1 lžíce hladké mouky
200 ml rybího vývaru
máslo
šafrán
sůl

Postup
Omyté a osušené filety z kapra osolíme, opepříme a zprudka ogrilujeme. Na másle orestujeme šalotku, zalijeme vínem a necháme tekutinu vyvařit. Směs zaprášíme hladkou moukou a přidáme rybí vývar se šafránem. Nakonec vše zahustíme máslem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,466x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!