Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou
Suroviny
600 g kapřích filetů
sůl
pepř
OMÁČKA:
2 lžíce nasekané šalotky
200 ml bílého vína
1 lžíce hladké mouky
200 ml rybího vývaru
máslo
šafrán
sůl

Postup
Omyté a osušené filety z kapra osolíme, opepříme a zprudka ogrilujeme. Na másle orestujeme šalotku, zalijeme vínem a necháme tekutinu vyvařit. Směs zaprášíme hladkou moukou a přidáme rybí vývar se šafránem. Nakonec vše zahustíme máslem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,678x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Grilovaný kapr se šafránovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!