Křupavá bruschetta
Suroviny
500 g bruschetti
4 středně zralá rajčata
2 stroužky česneku
3 lžíce nakrájené bazalky
několik snítků bazalky na ozdobu
4 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

Postup
Plátky bagety nakrájíme na menší kousky, potřeme olejem a z obou stran opečeme v troubě nebo na grilu. Rajčata omyjeme a na minutu ponoříme do vařící vody. Pak je oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky. Smícháme s nakrájenou bazalkou, prolisovaným česnekem a osolíme, opepříme. Směs rozdělíme na opečené bagety, ozdobíme lístky bazalky a ihned podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,856x
Komentáře receptu Křupavá bruschetta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!