Burisonová hmota na tvarování
Suroviny
150 g rýžových burisonů
42 g másla
špetka soli
285 g pěnových bonbónů
1/2 lžičky vanilkového extraktu

Postup
23 cm kulatou formu vymažeme tukem a to samé uděláme s větší mísou a středně velkou teflonovou pánví. Do mísy dáme burisony, na pánev na malém plameni rozpustíme máslo a sůl, přidáme bonbóny a za stálého míchání rozpustíme. Přidáme vanilkový extrakt a zamícháme. Vlijeme na burisony a promícháme tak, aby se všechny burisony obalily v rozpuštěných bonbónech. Hmotu překlopíme do formy a lžící utlačíme, aby byla vrstva burisonů rovnoměrná a necháme je při pokojové teplotě vychladnout. Pak hmotu nakrájíme na kousky a skladujeme vzduchotěsně uzavřené při pokojové teplotě několik dní. Hmotu je možné mrazit, když je třeba, ohřejeme ji v mikrovlnné troubě.
Pozn.: Za tepla se směs dobře tvaruje
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 9,299x
10.00 (počet: 2)
10.00
2
10
Komentáře receptu Burisonová hmota na tvarování
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

