Burisonová hmota na tvarování

Suroviny

150 g rýžových burisonů
42 g másla
špetka soli
285 g pěnových bonbónů
1/2 lžičky vanilkového extraktu

ukázka receptu Burisonová hmota na tvarování
Posunovut vlevo
ukázka receptu Burisonová hmota na tvarování ukázka receptu Burisonová hmota na tvarování
Posunout vpravo

Postup

23 cm kulatou formu vymažeme tukem a to samé uděláme s větší mísou a středně velkou teflonovou pánví. Do mísy dáme burisony, na pánev na malém plameni rozpustíme máslo a sůl, přidáme bonbóny a za stálého míchání rozpustíme. Přidáme vanilkový extrakt a zamícháme. Vlijeme na burisony a promícháme tak, aby se všechny burisony obalily v rozpuštěných bonbónech. Hmotu překlopíme do formy a lžící utlačíme, aby byla vrstva burisonů rovnoměrná a necháme je při pokojové teplotě vychladnout. Pak hmotu nakrájíme na kousky a skladujeme vzduchotěsně uzavřené při pokojové teplotě několik dní. Hmotu je možné mrazit, když je třeba, ohřejeme ji v mikrovlnné troubě.
Pozn.: Za tepla se směs dobře tvaruje

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 810x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 2) 10,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Burisonová hmota na tvarování


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist