Gnocchi s gorgonzolou

Suroviny

500 g gnocchi
200 ml sladké smetany
100 g sýra Gorgonzola
2 stroužky česneku
2 menší cibule
nasekaná petrželová nať
olivový olej
1 lžička hladké mouky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a osmahneme s rozmačkaným česnekem na olivovém oleji. Všechno poprášíme lžící hladké mouky a zalijeme smetanou. Přidáme na kousky nadrobenou gorgonzolu a omáčku dochutíme solí a pepřem.
Mezitím si uvaříme gnocchi v osolené vodě a pak je promícháme s omáčkou. Před podáváním posypeme jednotlivé porce petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,455x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gnocchi s gorgonzolou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist