Gnocchi s gorgonzolou
Suroviny
500 g gnocchi
200 ml sladké smetany
100 g sýra Gorgonzola
2 stroužky česneku
2 menší cibule
nasekaná petrželová nať
olivový olej
1 lžička hladké mouky
sůl
pepř

Postup
Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a osmahneme s rozmačkaným česnekem na olivovém oleji. Všechno poprášíme lžící hladké mouky a zalijeme smetanou. Přidáme na kousky nadrobenou gorgonzolu a omáčku dochutíme solí a pepřem.
Mezitím si uvaříme gnocchi v osolené vodě a pak je promícháme s omáčkou. Před podáváním posypeme jednotlivé porce petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,697x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Gnocchi s gorgonzolou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!