Gnocchi s gorgonzolou
Suroviny
500 g gnocchi
200 ml sladké smetany
100 g sýra Gorgonzola
2 stroužky česneku
2 menší cibule
nasekaná petrželová nať
olivový olej
1 lžička hladké mouky
sůl
pepř
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a osmahneme s rozmačkaným česnekem na olivovém oleji. Všechno poprášíme lžící hladké mouky a zalijeme smetanou. Přidáme na kousky nadrobenou gorgonzolu a omáčku dochutíme solí a pepřem.
Mezitím si uvaříme gnocchi v osolené vodě a pak je promícháme s omáčkou. Před podáváním posypeme jednotlivé porce petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 609x
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Gnocchi s gorgonzolou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!