Marinované vepřové koleno
Suroviny
větší vepřové koleno s kůží
3 lžíce worcesteru
3 lžíce sójové omáčky
4 lžíce plnotučné hořčice
300 ml černého piva
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Koleno očistíme, omyjeme, osušíme a důkladně ze všech stran osolíme. Pak maso naložíme do směsi piva, hořčice a koření a necháme do druhého dne v chladu odležet. Další den dáme maso do pekáče s vodou a zvolna pečeme pod pokličkou doměkka.
Posledních 20 minut pečení odkryjeme a necháme dojít. Podáváme s červeným zelím a knedlíky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 055x
Hodnocení receptu:
0,00 (počet: 1)
0,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Marinované vepřové koleno
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!