Marinované vepřové koleno

Suroviny

větší vepřové koleno s kůží
3 lžíce worcesteru
3 lžíce sójové omáčky
4 lžíce plnotučné hořčice
300 ml černého piva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Koleno očistíme, omyjeme, osušíme a důkladně ze všech stran osolíme. Pak maso naložíme do směsi piva, hořčice a koření a necháme do druhého dne v chladu odležet. Další den dáme maso do pekáče s vodou a zvolna pečeme pod pokličkou doměkka.
Posledních 20 minut pečení odkryjeme a necháme dojít. Podáváme s červeným zelím a knedlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,602x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinované vepřové koleno


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist