Marinované vepřové koleno

Suroviny

větší vepřové koleno s kůží
3 lžíce worcesteru
3 lžíce sójové omáčky
4 lžíce plnotučné hořčice
300 ml černého piva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Koleno očistíme, omyjeme, osušíme a důkladně ze všech stran osolíme. Pak maso naložíme do směsi piva, hořčice a koření a necháme do druhého dne v chladu odležet. Další den dáme maso do pekáče s vodou a zvolna pečeme pod pokličkou doměkka.
Posledních 20 minut pečení odkryjeme a necháme dojít. Podáváme s červeným zelím a knedlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 002x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0,00 (počet: 1) 0,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinované vepřové koleno


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist