Králík na černém pivě

Suroviny

1 naporcovaný králík
250 g uzeného bůčku
palička česneku
500 ml černého piva
drcený kmín
1 lžíce sádla
1 lžíce škrobu
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Omyté porce králíka osolíme a rozložíme je do pekáče vymazaného sádlem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, pokmínujeme a poklademe plátky uzeného bůčkku, které připíchneme párátky. Vše zalijeme pivem a pečeme v troubě zhruba 90 minut při teplotě 200 °C.

Až maso změkne, vyndáme ho z pekáče a šťávu zahustíme lžící škrobové moučky. Králíka dáme zpět a společně ještě 10 minut dopékáme. Králíka podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,457x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Králík na černém pivě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist