Pečené lokty ze selátka

Suroviny

2 přední kolena ze selete
sáček kořenící směsi Magyaros
1 velká cibule
300 ml vývaru z kostí
100 ml slunečnicového oleje
kmín
sůl
mletý bílý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Koření rozmícháme v oleji a směs vetřeme do obou kusu předního kolene - kůži nenařezáváme, sama při pečení popraská a při přelévání se tak směs dostane až ke kosti. Maso necháme zhruba 30 minut v lednici marinovat.

Do římského hrnce (příp. pekáčku s poklicí) dáme pečící papír, na něj dáme maso a podlijeme ho trochou vývaru, přidáme na poloviny překrojenou cibuli i se slupkou a kolena posypeme kmínem. Pečeni přiklopíme a pečeme do úplného změknutí, během pečení poléváme vypečenou šťávou a otáčíme.

Před koncem pečení maso odkryjeme a dopečeme, aby mělo křupavou kůrku. Podáváme s čerstvým chlebem, který trháme na kousky a namáčíme ve šťávě z vypečených loktů.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,041x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečené lokty ze selátka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist