Vepřové ocásky

Suroviny

6 vepřových ocásků
3 lžíce sušeného medvědího česneku se solí
500 ml černého piva
500 ml masového vývaru
sójová omáčka
mlet paprika
zelená petrželka
3 cibule
1 kg brambor
kmín
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové ocásky přesekneme na menší části a několikrát propereme ve vlažné vodě. Kousky masa dáme společně s omytými celými bramborami na pekáč, pokapeme sójovou omáčkou, pokmínujeme, hustě posypeme medvědím česnekem se solí, nasekanou petrželkou, pokrájenou cibulí a paprikou, podlijeme černým pivem a pečeme doměkka v troubě předehřáté na 190 °C. Během pečení občas poléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme vývarem.

Upečené ocásky s bramborami dáme na zahřáté talíře a přeléváme výpekem.

Pozn.: Vychlazený výpek je také dobrý jako pomazánka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,784x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové ocásky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist