Pikantní bramborová směs

Suroviny

8 velkých brambor
4 špekáčky
4 lžíce kečupu
6 stroužků česneku
černé pivo
1 lžíce provensálského koření
2 lžíce grilovacího koření
cibule

recept nemá fotografii

Postup

Smícháme 200 ml piva, kečup, prolisovaný česnek, provensálské a grilovací koření. Brambory omyjeme, nakrájíme na půlměsíčky, špekáčky nakrájíme stejným způsobem. Brambory a špekáčky dáme do zapékací mísy a zalijeme připravenou zálivkou. Dobře promícháme a dáme do trouby vyhřáté na 200 °C. Po 20ti minutách zalijeme zbývajícím piem, promícháme a pečeme zhruba 75 minut. Během pečení se zálivka vsákne do brambor a v pekáči zůstane hustá omáčka. Na talíři posypeme směs jemně nakrájenými kroužky cibule.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,170x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní bramborová směs


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist