Punčovina na dotvarování dortů
Suroviny
odřezky z dortových korpusů nebo piškot ze 2 vajec
zbytky krému
džem
rum
pořípadně kompotová šťáva nebo silnější ovocný sirup

Postup
Odřezky z korpusů rozmělníme v misce. Pokud je nemáme, upečeme si piškot ze 2 vajec (např.podle receptu na piškotovou roládu, suroviny upravíme podle počtu vajec a pečeme v přiměřeně velké formě). Přidáme zbytky krému, džem, ochutíme rumem. Když je hmota moc suchá, přidáme šťávu z kompotu nebo silnější ovocný sirup. Musí vzniknout hmota, která nebude ani příliš suchá, ani mokrá, aby se odlepila od misky a dala se z ní vytvarovat např.kulička. Hmotou doplňujeme na dortech potřebné tvary.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 21,176x

Komentáře receptu Punčovina na dotvarování dortů
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!