Cizrnová polévka s klobásou

Suroviny

200 g sušené cizrny
1 cibule
3 papriky různých barev
400 g jemné klobásy
20 g másla
4 rajčata
dle chuti cukr
špetka kajenského pepře
mletý černý pepř
1 lžička kmínu
4 lžíce olivového oleje
nať ze dvou cibulek
sůl

ukázka receptu Cizrnová polévka s klobásou (z mobilní aplikace pro Android)
Posunovut vlevo
ukázka receptu Cizrnová polévka s klobásou (z mobilní aplikace pro Android)
Posunout vpravo

Postup

Cizrnu propláchneme a necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Druhý den jí pak zalijeme čerstvou vodou a vaříme na skus. Před konce vaření osolíme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme lžičku kmínu i nakrájené papriky a orestujeme. Zalijeme vývarem z cizrny (příp. můžeme dolít vodu), okořeníme oběma druhy pepře a asi 10 minut zvolna vaříme.

Klobásu rozkrájíme na kolečka, která opečeme na másle a společně se scezenou cizrnou a nakrájenými rajčaty přidáme do polévky. Vše už jen společně prohřejeme. Polévku dosolíme, opepříme a přidáme dle chuti cukr. Přisypema nať a polévku odstavíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,186x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cizrnová polévka s klobásou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist