Maďarský guláš I.

Suroviny

1,5 kg hovězí kližky nakrájené na velké kostky
1 lžíce rostlinného oleje
5 cibulí nakrájených na kolečka
3 červené papriky nakrájené na proužky
2 brambory nakrájené na kostky
100 g rajčatového protlaku
3 drcené stroužky česneku
3 lžíce mleté sladké papriky
1 čajová lžička majoránky
4 dl vody
sůl
pepř

NA ZAHUŠTĚNÍ:
40 g hladké mouky
trocha vody

recept nemá fotografii

Postup

V hrnci na oleji zpěníme nakrájené červené papriky a cibuli. Vložíme všechny ostatní suroviny kromě mouky a necháme dusit. Před podáváním smícháme v misce mouku s vodou, směs nalijeme do hrnce, zamícháme a necháme 10 minut houstnout.

Podáváme s chlebem nebo tarhoňou (typická maďarská těstovina).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,686x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maďarský guláš I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist