Pstruh pečený na uhlí

Suroviny

2 střední pstruzi
2 větší citrony
80 g másla
větší svazek čerstvých bylinek (libeček, petržel, koriandr, tymián)
4 lžíce olivového oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Ryby vykucháme, očistíme, omyjeme, důkladně osušíme a zvenku i zevnitř osolíme. Do každé ryby dáme kousek másla a hrst omytých bylinek a dáme je na větší kus alobalu, který jsme předtím vymazali olejem.

Na pstruhy dáme tenké plátky citronu, posypeme zbytkem nasekaných bylinek, papiloty důkladně zabalíme, aby z nich nevytékala šťáva a dáme pomalu péct do řeřavých uhlíků, zhruba na 35 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,392x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh pečený na uhlí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist