Pstruh pečený na uhlí

Suroviny

2 střední pstruzi
2 větší citrony
80 g másla
větší svazek čerstvých bylinek (libeček, petržel, koriandr, tymián)
4 lžíce olivového oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Ryby vykucháme, očistíme, omyjeme, důkladně osušíme a zvenku i zevnitř osolíme. Do každé ryby dáme kousek másla a hrst omytých bylinek a dáme je na větší kus alobalu, který jsme předtím vymazali olejem.

Na pstruhy dáme tenké plátky citronu, posypeme zbytkem nasekaných bylinek, papiloty důkladně zabalíme, aby z nich nevytékala šťáva a dáme pomalu péct do řeřavých uhlíků, zhruba na 35 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 601x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh pečený na uhlí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist