Jahelník

Suroviny

100 g jáhel
500 ml mléka
7 jablek
3 lžíce medu
2 lžičky skořice
2 lžíce kakaa
2 vejce
10 g rozinek
10 g kokosu
dle potřeby Perla

recept nemá fotografii

Postup

Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme v mléce za častého míchání do měkka. Uvařené jáhly scedíme, případně vymačkáme přebytečné mléko a necháme vychladnout. Mezitím nastrouháme 6 - 8 jablek, přidáme skořici, med, rozinky a promícháme. Tuto směs přidáme k vychladlým jáhlům, přidáme vejce a kakao (nemusí být) a dobře promícháme.

Zapékací misku vymažeme Perlou a vysypeme strouhaným kokosem a směs do ní urovnáme. Pečeme na 200 °C do růžova.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,140x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jahelník


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist