Jahelník

Suroviny

100 g jáhel
500 ml mléka
7 jablek
3 lžíce medu
2 lžičky skořice
2 lžíce kakaa
2 vejce
10 g rozinek
10 g kokosu
dle potřeby Perla

recept nemá fotografii

Postup

Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme v mléce za častého míchání do měkka. Uvařené jáhly scedíme, případně vymačkáme přebytečné mléko a necháme vychladnout. Mezitím nastrouháme 6 - 8 jablek, přidáme skořici, med, rozinky a promícháme. Tuto směs přidáme k vychladlým jáhlům, přidáme vejce a kakao (nemusí být) a dobře promícháme.

Zapékací misku vymažeme Perlou a vysypeme strouhaným kokosem a směs do ní urovnáme. Pečeme na 200 °C do růžova.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 292x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jahelník


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist