Zázvorový kapr
Suroviny
4 porce kapra
100 g čerstvého zázvoru
2 lžíce citrónové šťávy
4 lžíce hladké mouky
Rama
1 cibule
petrželka
sůl
Postup
Kapra omyjeme, osušíme a posypeme jemně nastrouhaným zázvorem, solí a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme půl hodiny odležet a obalíme v mouce. Kapra z obou stran opečeme na pánvi na rozpečené Ramě. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a opečeme na výpeku.
Porce kapra na talíři posypeme osmaženou cibulkou a nasekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,792x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Zázvorový kapr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!