Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky

Suroviny

300 g rybích filet
350 g bílého chřestu
150 g hrachových lusků
citrónová šťáva
bílý pepř
malá mrkev
1 zakysaná smetana
1 lžíce bílého vína
1/2 svazku kopru
sůl
cukr

recept nemá fotografii

Postup

Chřest oloupeme a ukrojíme konce, omyjeme a nakrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky. Okrájíme konečky lusků a omyjeme. Do 1/2 l vroucí vody přidáme sůl a špetku cukru a vložíme do ní chřest. Vaříme asi 15 minut. Poté přidáme lusky a vaříme dalších 5 minut. Filety omyjeme a pokapeme citrónovou šťávou, posypme solí a pepřem a nakrájíme na kostky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na malé kousky.

Zeleninu přecedíme a vývar si ponecháme. Zakysanou smetanu smícháme se 150 ml vývaru a necháme vařit. Do omáčky přidáme filety a kousky mrkve a vše vaříme 5 minut. Do omáčky přidáme chřest a hrášek a necháme je v ní prohřát. Dochutíme bílým vínem a posypeme jemně nasekaným koprem. Jako přílohu podáváme rýži.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,951x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí ragú s chřestem a hrachovými lusky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist