Hruškový toust

Suroviny

2 kompotované hrušky
4 plátky eidamu
4 plátky bílé bagety
svazek rukoly
troška šťávy z kompotu
2 lžíce medu
limetková šťáva
olivový olej
čerstvě drcený černý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Okapané hrušky pokrájíme na čtvrtky a naložíme do marinády z kompotové šťávy, limetky a medu. Plátky bagety zakápneme olivovým olejem, dáme na rozpálený gril a z jedné strany opečeme dozlatova. Pak pečivo obrátíme, obložíme sýrem a opečeme z druhé strany. Krátce opečeme také hrušky.

Na talíře rozdělíme tousty, každý obložíme kouskem grilované hrušky a několika lístky rukoly. Porce posypeme nahrubo drceným pepřem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,604x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hruškový toust


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist