Hruškový toust
Suroviny
2 kompotované hrušky
4 plátky eidamu
4 plátky bílé bagety
svazek rukoly
troška šťávy z kompotu
2 lžíce medu
limetková šťáva
olivový olej
čerstvě drcený černý pepř
sůl

Postup
Okapané hrušky pokrájíme na čtvrtky a naložíme do marinády z kompotové šťávy, limetky a medu. Plátky bagety zakápneme olivovým olejem, dáme na rozpálený gril a z jedné strany opečeme dozlatova. Pak pečivo obrátíme, obložíme sýrem a opečeme z druhé strany. Krátce opečeme také hrušky.
Na talíře rozdělíme tousty, každý obložíme kouskem grilované hrušky a několika lístky rukoly. Porce posypeme nahrubo drceným pepřem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,677x
Komentáře receptu Hruškový toust
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!