Houbová nádivka
Suroviny
2 rohlíky
1 žloutek
sníh z 1 bílku
250 g čerstvých hub
2 lžíce másla
petrželová nať
máslo
sůl
pepř

Postup
Očištěné a na plátky nakrájené houby podusíme na lžíci másla asi 20 minut. Druhou lžíci másla rozetřeme se solí a žloutkem. Přidáme rohlíky namočené v mléce a vymačkané dušené houby, nasekanou petrželovou nať, pepř a nakonec sníh z bílku.
Malý pekáček vymažeme máslem a nádivku dáme péct na 20 minut do trouby vyhřáté na 170 °C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,355x
Komentáře receptu Houbová nádivka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!