Dančí hřbet v bylinkách

Suroviny

800 g dančího hřbetu
500 g toustového chleba
200 g listového špenátu
200 g slaniny
200 g másla
200 ml mléka
200 g čerstvých lišek a hříbků
5 vajec
200 g hrubé mouky
100 ml olivového oleje
1 lžíce demi glacée
sůl
svazek rozmarýnu a tymiánu

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme, osolíme a obalíme v nasekaných bylinkách. Toustový chleba nakrájíme na kostky, zalijeme mlékem, přidáme rozpuštěnou slaninu, špenátové listy, žloutky a hrubou mouku. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a hmotu nadlehčíme a zabalíme do folie, pak povaříme na páře asi 20 minut.

Lišky očistíme a orestujeme na másle, přidáme lžíci omáčky demi glacée a zjemníme smetanou.

Maso prudce opečeme na olivovém oleji a dáme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme 10 minut. Před podáváním krátce orestujeme nádivku na másle a podáváme spolu s ragú z lišek a pečeným hřbetem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,404x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dančí hřbet v bylinkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist