Dančí hřbet v bylinkách

Suroviny

800 g dančího hřbetu
500 g toustového chleba
200 g listového špenátu
200 g slaniny
200 g másla
200 ml mléka
200 g čerstvých lišek a hříbků
5 vajec
200 g hrubé mouky
100 ml olivového oleje
1 lžíce demi glacée
sůl
svazek rozmarýnu a tymiánu

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme, osolíme a obalíme v nasekaných bylinkách. Toustový chleba nakrájíme na kostky, zalijeme mlékem, přidáme rozpuštěnou slaninu, špenátové listy, žloutky a hrubou mouku. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a hmotu nadlehčíme a zabalíme do folie, pak povaříme na páře asi 20 minut.

Lišky očistíme a orestujeme na másle, přidáme lžíci omáčky demi glacée a zjemníme smetanou.

Maso prudce opečeme na olivovém oleji a dáme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme 10 minut. Před podáváním krátce orestujeme nádivku na másle a podáváme spolu s ragú z lišek a pečeným hřbetem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 594x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dančí hřbet v bylinkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist