Ryba na ovoci
Suroviny
4 filety ryby
4 lžíce hladké mouky
2 vejce
1 banán
1 broskev
kiwi (příp. ananas)
Rama Culinesse
citrónová šťáva
sůl

Postup
Porce ryby osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Ovoce oloupeme a nakrájíme na silnější plátky.
Rybu obalíme v mouce, namočíme ji v rozšlehaných vejcích a ihned ji smažíme na Ramě po obou sranách dozlatova. Hotovou rybu vyjmememe a dáme do tepla.
Do výpeku v pánvi dáme na kolečka nakrájený banán, osmahneme ho po obou stranách, přidáme broskve a kiwi a vše prohřejeme.
Horké ovoce dáme na talíř, položíme na ně smaženou rybu a přelijeme výpekem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,327x
Komentáře receptu Ryba na ovoci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!